Tem
New Yorkta Beş Minare
New Yorkta Beş Minare
Mahsun Kirmizigülün yeni sinema film ile izleyecilerin karsina cikmaya hazirlanirken herkes bu filimi sabirsizlikle baklemektedir.
New Yorkta Beş Minare oyuncular
HALUK, MAHSUN, MUSTİ DEV KADRO,New Yorkta Beş Minare CEMAAT LİDERİ,
New Yorkta Beş Minare BİTLİSLİ HOCA
New York’ta Beş Minare filminin Teaser çekimleri için Mahsun Kırmızıgül’e teslim olan Bilginer çok farklı bir tip ve karakterle izleyicilerin karşısına geliyor. Hollywood filmlerinde ve dizilerinde yer alan, Londra’da tiyatro oyunlarında yıllarca oynayan usta oyuncu Haluk Bilginer, Mahsun Kırmızıgül’ün üçüncü filminde çok önemli bir rolle 5 Kasım 2010’da sinemalarda olacak.
İKİ FİLM 6 MİLYON GİŞE
Yaptığı ilk sinema filmi Beyaz Melek, Türkiye’de vizyona giren yerli yabancı filmler arasında 2007’nin en çok izlenen filmi oldu. İkinci filmi “Güneşi Gördüm”le, toplumsal bir soruna “25 yıllık kangren olmuş yarayı, cesaretle gözler önüne sererken Türkiye’nin Oskar aday adayı oldu. İki filmi yaklaşık olarak 6 milyon gişe yapan Mahsun Kırmızıgül’ün 11 yıl önce hikâyesini yazdığı New York’ta Beş Minare’nin çekimleri Mayısta başlıyor. Hayalindeki filmi istediği bütçeyi bulamadığından dolayı çekemeyen yönetmen yıllardır kurduğu düşü gerçekleştirmek için yola çıktı. Beyaz Melek ve Güneşi Gördüm filmlerinin senarist ve yönetmeni olan Mahsun Kırmızıgül’ün 2010 yılındaki yeni ve üçüncü filmi NEW YORK’TA BEŞ MİNARE ile yine çok iddialı ve çok farklı geliyor.
Film için uzattığı sakalları yüzünden uzun zaman ortalarda görünmeyen Mahsun Kırmızıgül’ün oynadığı karakterde çok konuşulacağa benziyor. Görenlerin tanımadığı ünlü oyuncu ve yönetmen, söylentilere göre sakallı ve bıyıksız hali ile tam 1 ay boyunca tekke ve cemaatleri gezmiş ve bilgi toplamış. Müslüman cemaatlerinin tüm zikirlerini izleyen ünlü yönetmenin çektiği zikir sahnesi sinema tarihinde bu güne kadar çekilen en güzel zikir sahnesi diye konuşuluyor.


bu film sanirim ülkemizdeki radikal dinci cemaatler icin cekilmis sanirsam fragmanini izledim direk bana bir kişiyi hatirlatti. Film güzel bir filme benziyor ama Kişisel olarak mahsun kirmizi gülünü sevmedigim icin ne sarkilarini nede filmlerini dinliyor nede izliyorum tani boykot ediyorum bu sahisi. Paylasim için teşekkürler new yorkda beş binare
Temmuz 28th, 2010at 09:24Bana okuduğum kitapların en güzelinin hangisi olduğunu sorarsanız, söyleyeyim: ANNEM’dir
Temmuz 28th, 2010at 10:28Kişiler değişik zamanlarda apayrı fikirleri savunabilir; bugün kara dediklerine yarın ak diyebilirler. Konuşmak kolaydır, atıp tutmak da. Ama iş icraata gelince söyleneni yapmak güçleşir. Hele hele kötü sözler söyleyip tehditler savurmak asla hoş görülme
Temmuz 28th, 2010at 10:36radıkal dıncı ne olyo hala cozemedım ınsanlar dınıyle hala farklı kelımelerle hhıtap edılyo amac ugruna hareket eden ınsanların bır haklılıgı olduguna ınanayom amacı ne olursa olsun ama mahsun gıbı bırısın dsuncelerınden olan bı flım ızlenılmez bence ufku genıs olmayan bı ınsan oldugundan dolayı olabılır
Temmuz 28th, 2010at 11:13Filmin konuşu hakkında pek bir bilgim yok.Filmin özetide pek detaylı bilgi vermemiş Umarım iyi bir film olur.Haluk bilginerde oynuyormuş süper ..
Temmuz 31st, 2010at 21:08emeklerine saglik
Temmuz 31st, 2010at 23:13selam efet bende izledim güzel bir flim sevdim…iyi sehirler..:D
Ağustos 1st, 2010at 12:36diyay ask olsunya allah icin yakisikli adammm niye sevmiyon adamiii )))))))))))
Ağustos 4th, 2010at 03:37