Haz
2010 nun en iyi antivirusü
Merhaba arkadaşlar siz değerli kullanılarimiz ve internet ortaminda olan bir çok kişiyi ilgilendiren bir konuyu sizler icin seslişehir ailesi olarak araştırdık. Öncelikle internet ortamindayiz ve bu ortamda rahat bir sekilde eğlenebilmemiz ve muhabet edebilmemiz icin hepimizin öncelikle bilgisayar güvenligini ön planda tutuğu aşikardir.Bilgisayar güvenliğimizi ön planda tutmamizin sebebide bir cok internet adresine girip cikmamiz ve hangi sitenin zararli hangi sitenin zararsiz oldugunu bir cogumuz bilemeyiz onun icin ne yapiyoruz rahat bir sekilde sörf yapabilmemiz icin hemen hemen hepimizin bilgisayarinda bir antivirüs programi mevcuttur bizi araştırdığımız konuda bu 2010 nun en iyi anti virusu bunu siz kullanicilarimiz icin arastirdik ve güvenlik sirketlerinin hazirladigi raporu siz kullanicilarimiza siz kullanicilarimiz icin sunuyoruz
Evet arkadaslar güvenlik sirketlerinin hazirladigi bu raporda bitdefender birinci siraya oturmus yinede biz seslişehir ailesi olarak en iyi antivirusu belirlemek istiyorsaniz bence anti virusleri kendiniz test ediniz o zaman doğru sonuça varmiş olabilirsiniz . iyi eğlenceler dileriz Saygilarimizla

Arkadaslar bakiniz bazi pogramlar varki buda bilgisayarinizi icine girip virus pogrami adan ta satiliyor Bunlara onceden bakmanizda yarar Goruyorum egerki sizlerinde pc virus girmemesini istiyorsaniz once bir deneyin daha sonra Alin benim tavsiyem dir Daha sonra sizler zararli cikmayin diyorum seslisehirin hazirlamis oldugu listedekiler gercekcidir tavsiye ederim bunlardan kulanin tesekuler seslisehir bilgilendirdigin icin.
Haziran 14th, 2010at 13:06SeLam..Bende bilgisayarıma yükleyecegim güzelbir koruyucu imiş anlatılana göre .tşkürler.
Haziran 15th, 2010at 01:20slm evet
Haziran 16th, 2010at 23:48oyle
bır antıvus programalrı var pv dpnduryor bıde dondurmya kalmıyoe ıse de yaramıyor bunun ıcın cok dıkatlı olmalı ve genelın kulandıgı atvus kulanalım saygılar